Přejít k hlavnímu obsahu

Jsou SINNERS zpátky na evropské mapě? Čeká je semifinále s Francouzi

30. 4. 2023 | 11:14 Counter-Strike 2 Preview
CCT Central Europe Series 6 míří do finiše. Ve hře jsou poslední čtyři týmy, mezi kterými nechybí také český zástupce. SINNERS nacházejí ztracenou formu a po vítězstvích nad GODSENT a Copenhagen Flames je čeká semifinálová výzva v podobě francouzských HEET.
Jindřich "ZEDKO" Chyba
Jindřich "ZEDKO" Chyba
Zdroj: PLAYzone

Jsou to již více než tři roky, co na trůn usedl novodobý král Česka a Slovenka, jenž vládne našim končinám takřka nepřetržitě až dodnes. Řeč je samozřejmě o hříšnících ze SINNERS, kteří se od začátku tohoto roku potýkají s problémy. Nekonzistentní výkony, pád ve světovém žebříčku či nucené změny v kádru. Přesně v tomhle duchu se prozatím nese rok 2023 pro SINNERS.

Nyní si však tým s nejnovějším přírůstkem Simonem „KWERTZZ“ Horákem může připsat první velký skalp. Ten by mohl přijít v turnaji CCT Central Europe Series 6, v němž mají SINNERS momentálně pět výher v řadě, díky kterým nyní stojí před branami semifinále. Na své cestě v play-off, kde si hříšníci nejprve poradili GODSENT a následně taky s Copenhagen Flames, přitom hříšníci doposud neztratili jedinou mapu.

V semifinálovém duelu ale čekají Francouzi z HEET, kteří SINNERS nedají nic zadarmo. Papírově by však mělo jít o slabšího soupeře oproti oběma minulým. Klíčovým faktorem úspěchu je pro SINNERS momentálně nováček KWERTZZ. Ten je totiž momentálně nejlépe hrajícím hráče hříšníků.

Začátek utkání je na programu ve 12:30 na Twitch kanále REPUBLEAGUE.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.