Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý kapitán FaZe a Liquid posiluje Entropiq!

8. 5. 2023 | 17:36 PUBG: Battlegrounds Přestup
Entropiq se před rokem a půl rozloučil se svojí úspěšnou domácí sestavou a naverboval balkánský tým, se kterým chtěl dobýt Evropu. To se také povedlo, ale nyní, po tak dlouhé době, přichází první vynucená změna v sestavě. Novou posilu však česká organizace ulovila luxusní.
Anssi „mxey“ Pekkonen
Anssi „mxey“ Pekkonen
Zdroj: Entropiqteam

Entropiq patří mezi širší evropskou špičku. Za rok a půl nasbírali hráči z Chorvatska a Srbska celou řadu medailí, z řady vystupuje především titul mistrů Evropy. Díky němu se loni kvalifikovali i na světový šampionát, kde obsadili 15. místo. Letošní rok ale přinesl velké změny a kdo není oficiálním partnerským týmem, ten se bude na světové akce horko těžko dostávat. Na první pokus se to nepovedlo ani Entropiqu.

Počáteční neúspěch v první části sezóny přináší vůbec první zásah do sestavy. Balkánskou čtveřici opouští Miloš „Qbe“ Darinković. Nová tvář v táboře pražské organizace je ale z řad těch největších hvězd. Oblékat černo-zelený dres nově bude Anssi „mxey“ Pekkonen, finský vicemistr světa z roku 2019, který většinu své kariéry strávil ve FaZe Clanu a týmu Liquid – nejlepších a nejoblíbenějších týmech na poli PUBG.

Teprve včera skončil první turnaj PUBG Global Series, jasným cílem Entropiqu bude postup na ten druhý. V první řadě se ale potřebují dostat do evropského finále, které si zahraje šestnáct nejlepších týmů. Jen dva nejlepší pak postoupí do světa. Se superhvězdou ve svých řadách nemůže mít česká organizace malé cíle.

Štítky: PUBG, mxey, Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.