Přejít k hlavnímu obsahu

Po dvou měsících byl profík opět zatčen. Čím se provinil tentokrát?

9. 5. 2023 | 18:23 VALORANT Kauza
Hunter „SicK“ Mims, jedno z nejznámějších jmen Valorant scény, byl po dvou měsících na svobodě znovu zatčen policií. Začátkem března byl obviněn z trestného činu porušování domovní svobody. Vypadá to, že důvod je i tentokrát úplně stejný.
SicK a jeho chování na sociálních sítích
SicK a jeho chování na sociálních sítích
Zdroj: VCT/Twitter

O zatčení hráče informoval novinář George Geddes s popiskem, že SicK byl „znovu zatčen  za trestný čin porušování domovní svobody“, tedy stejné obvinění jako před dvěma měsíci. Tehdy neopustil dealerství Ferrari, navzdory pokynům opustit prostory. To vedlo k obvinění z přestupku třídy B a jedenácti dnům ve vězení.

Po propuštění se ale nekonalo řádné vykoupení ani zpytování. Nedávné chování bylo opakem toho, co si všichni kolem přáli. Zejména v posledních několika týdnech si SicK na sociálních sítích a streamech podřezával větev. Na Twitteru zveřejňoval kontroverzní příspěvky, a ve vysílání vykazoval nevyzpytatelné chování a nezřetelnou řeč.

Nakonec vše opět vyústilo v zatčení, které bylo potvrzeno prostřednictvím soudních záznamů okresu Collin. Obvinění je naprosto totožné jako předtím, tedy přestupek třídy B. Verdikt nebyl dosud veřejnosti oznámen.

Několik bývalých spoluhráčů tento týden na Twitteru vyzvalo komunitu, aby ignorovala jeho nedávné chování. Naznačují, že posledních několik měsíců nebylo spravedlivým odrazem jeho osoby. ShahZaM například požádal fanoušky, aby ignorovali jeho tweety a chování. „Slibuji, že tohle není on,“ dodal. SicK byl suspendován organizací Sentinels po jeho zatčení v březnu, ale oficiálně je pořád na lavičce.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.