Přejít k hlavnímu obsahu

Pardubice hlásí změnu. Mladíci z Dynama Eclot mezi sebe vítají dvě nové tváře

11. 5. 2023 | 13:45 Counter-Strike 2 Přestup
Poprvé od prosincového vzniku mění Dynamo Eclot Thunders svoji sestavu. Dva mladí borci opustili akademii už v březnu, ale nové posily byly oficiálně přivítány až nyní.
realzen a Jimmbo
realzen a Jimmbo
Zdroj: Dynamo Eclot

DNE Thunders se řadí mezi líhně talentů jednoho z nejlepších domácích týmů. Při hledání nového snipera si zástupce akademie dokonce s hlavním týmem zahrál. Mladíky můžeme pravidelně vidět v akci v Rising Talents League, kde pravidelně měří síly domácí akademie. DNE do ní ale nastoupili v jiném složení.

Mezi lokální konkurencí se už neukázali Ondřej „endruu“ Kubica a Samuel „MahaR“ Horáček, jenž dali hromům sbohem v polovině března. DNE od té doby hráli se dvěma novými tvářemi neoficiálně, až tento týden se přestup zpečetil. Martin „realzen“ Hlavan a Jiří „Jimmbo“ Kamenický oficiálně posilují Thunders.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Známějším z devatenáctiletého dua je Jimmbo, který v barvách GLORE bojoval o postup na Tipsport CS:GO Praha a z dřívějších let má na svém kontě titul z Quietus Day. Pro realzena, prvního slovenského hráče v sestavě, jde o jeho první větší angažmá. V minulosti si zahrál například s jádrem dnešní YENKEE Academy.

Ve zmíněné Rising Talents League aktuálně Dynamo Eclot Thunders drží třetí příčku. Po pěti odehraných zápasech má bilanci 2 výher a 3 proher, cenná je především výhra nad Sampi NEXT. Polovinu základní části hromy uzavřou dnes podvečer, kdy od 18:00 vyzvou YENKEE Academy, která je prozatím bez výhry.

Aktuální složení DNE Thunders:

 Česká republika Martin „Happyy“ Čepek
 Česká republika Viktor „Mindo“ Holanec
 Česká republika Samuel „Olik“ Pokorný
 Česká republika Jiří „Jimmbo“ Kamenický
 Slovensko Martin „realzen“ Hlavan

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.