Přejít k hlavnímu obsahu

Kalendář EA Sports FC: odhalení v červenci, vydání stejně jako v posledních letech

11. 5. 2023 | 14:32 EA SPORTS FC 24 Spekulace
FIFA 23 má před sebou poslední měsíce a hráči se začínají, stejně jako každý rok, těšit a zajímat o další ročník fotbalové pecky od EA Sports. Letos je ale zájem ještě větší. Začíná nová éra, FIFA končí a nastupuje EA Sports FC. Odhalení se podle posledních informací chystá ze začátku července, samotná hra by měla vyjít ke konci září.
EA Sports FC
EA Sports FC
Zdroj: EA Sports

Kalendář EA Sports FC by se měl velice podobat kalendáři z posledních ročníků. Portál Insider Gaming zmiňuje první odhalení ze strany EA Sports 12. nebo 13. července. FUTZone na Twitteru hovoří o 12. červenci. První prezentace o jednotlivých módech vycházely v loňském roce od konce července, podobné časování se očekává i letos.

EA Sports FC 24 je podle posledního daňového reportu naplánováno na Q2. Další fotbálek od EA Sports tak vyjde mezi 1. srpnem až 31. říjnem. Přesné datum zatím není známo, očekává se však podobné datum jako v posledních letech FIFA. Nejčastěji se zmiňuje datum 29. září.

FUT už si nezahrajeme
FUT už si nezahrajeme
: PLAYzone

EA Sports FC

Novinek a změn má být v EA Sports FC spousta. Vývojáři mimo jiné podle leaků chystají i nové Ikony a Hrdiny. Minimálně by mělo jít o 25 nových karet. Ty ocení fotbalisty, kteří se zapsali do historie oblíbeného sportu. Mezi největší favority patří Arjen Robben, Víctor Valdés nebo Tomáš Rosický.

Konečně bychom se měli dočkat i online kariérního módu. K dispozici budou reálné kluby i možnost tvorby vlastních celků. Za jedno přestupové okno by mělo být dostupných maximálně pět transferů.

EA Sports také připravují úpravy do FIFA Ultimate Teamu, v němž by měly být nově dostupné i ženy. Navíc by si největší hvězdy ženského fotbalu měly zahrát v jednom mančaftu s muži.

Štítky: fifa, EA Sports FC
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).