Přejít k hlavnímu obsahu

Příjemná změna v EA Sports FC. Jak se budou nově měnit pozice hráčů?

12. 5. 2023 | 15:50 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Nejznámější leakeři FIFA scény přišli v pátek odpoledne s velikou novinkou. Podle DonkTrading nebo FutSheriffa v další fotbalové hře od EA Sports, jež bude pojmenovaná EA Sports FC, už nebudou třeba karty na změny pozic. Hráči budou moci střídat mezi primárními a sekundárními pozicemi svých svěřenců podle libosti.
Novinka v EA Sports FC
Novinka v EA Sports FC
Zdroj: EA Sports (s povolením)

FIFA 23 přišla s velikou obměnou systému souhry i změn pozic. Většina karet má momentálně primární a sekundární pozici. Pokud chtějí hráči změnit na jednu z volitelných pozic, potřebují na to speciální kartu. Ta není nikterak drahá, ale především pro novější hráče může být často chybějícím artiklem.

Tyto doby ale končí. EA Sports FC bude podle DonkTrading a FutSheriffa bez karet měnící pozice. Mezi pozicemi budeme moci střídat libovolně, už žádné karty. Sekundárních pozic by navíc v další hře mělo být více.

FUT už si nezahrajeme

EA Sports FC

Novinek a změn má být v EA Sports FC spousta. Vývojáři mimo jiné podle leaků chystají i nové Ikony a Hrdiny. Minimálně by mělo jít o 25 nových karet. Ty ocení fotbalisty, kteří se zapsali do historie oblíbeného sportu. Mezi největší favority patří Arjen Robben, Víctor Valdés nebo Tomáš Rosický.

Konečně bychom se měli dočkat i online kariérního módu. K dispozici budou reálné kluby i možnost tvorby vlastních celků. Za jedno přestupové okno by mělo být dostupných maximálně pět transferů.

EA Sports také připravují úpravy do FIFA Ultimate Teamu, v němž by měly být nově dostupné i ženy. Navíc by si největší hvězdy ženského fotbalu měly zahrát v jednom mančaftu s muži.

Kalendář EA Sports FC by se měl velice podobat kalendáři z posledních ročníků. Portál Insider Gaming zmiňuje první odhalení ze strany EA Sports 12. nebo 13. července. FUTZone na Twitteru hovoří o 12. červenci. První prezentace o jednotlivých módech vycházely v loňském roce od konce července, podobné časování se očekává i letos.

Štítky: fifa, EA Sports FC, leak
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).