Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite Ranked již brzy! Známe datum vydání

13. 5. 2023 | 07:00 Fortnite Update hry
Fortnite zveřejnil nové video s osmi různými úrovněmi emblémů, které se brzy objeví ve hře. Podrobnosti jsou stále dost sporé, protože vývojář v tuto chvíli ukázal pouze krátký teaser na oficiálních účtech. Něco podstatného však přeci jen víme.
Fortnite Ranked
Fortnite Ranked
Zdroj: Epic Games

V této upoutávce Epic Games ukazuje několik odznaků, které se zlepšují v kvalitě. Existuje jich celkem osm, z nichž každý může znamenat hodnost. Nevíme, jaké jsou názvy, i když můžeme jasně vidět, že první tři jsou bronzové, stříbrné a zlaté.

Společnost Epic Games, jak je již jejím zvykem, se rozhodla nechat fanoušky spekulovat. Ať už budou mít rankedy jakoukoli formu, je pravděpodobné, že se jich dočkáme 16. května 2023. To připadá na úterý, kdy vyjde další velká aktualizace v24.40.

Fortnite Ranked
Fortnite Ranked
Foto: Epic Games

Odpovědi na teaser jsou plné nadšených fanoušků, protože se zdá, že ranked ve Fortnite bude docela populárním doplňkem. Někteří navíc doufají, že ranked bude i pro Zero Build mód. 

Začátkem tohoto měsíce navíc Mezinárodní olympijský výbor odhalil, že Fortnite se stává hrou olympijské série esportů 2023, která se bude konat živě v Singapuru od 22. do 25. června. Fortnite zde bude zastupovat sportovní střelbu na nově vytvořené mapě s názvem International Shooting Sport Federation Island.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.