Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 5 FIFA 23 karet: Mistr světa Di María i hrdina Haller

24. 5. 2023 | 13:08 EA SPORTS FC 24 Žebříček
FIFA 23 pomalu míří do finiše. Poslední ročník fotbalové hry od EA Sports s tradičním názvem přinesl spoustu parádních karet, které uživatelé webu futbin.com dlouhodobě hodnotí. Která karta je u samotných hráčů nejoblíbenější? Nechybí Gareth Bale nebo španělská legenda.
Top karty FIFA 23
Top karty FIFA 23
Zdroj: FutSheriff/Futbin

1) World Cup TOTT Ángel Di María (+ 20 874)

Vůbec nejpopulárnějším hráčem na futbin.com za FIFA 23 je argentinský mistr světa Ángel Di María. Křídelník Juventusu byl populární z mnoha důvodů - dobré statistiky, velice slušná cena a v neposlední řadě naprosto perfektní fotografie na kartičce.

Ángel Di María si vysloužil ke středě 24. května 20 874 plusových hlasů. Momentálně tak ztrácí necelých deset tisíc bodů na největší oblíbence FIFA 22 - Flashback Karima Benzemu.

2) Player Moments Sébastian Haller (+ 15 556)

Obrovskou fyzickou a mentální sílu ukázal v aktuální sezóně Sébastian Haller. Hned 2. ledna se poté, co překonal rakovinu varlat, vrátil do plného tréninku. 4. února pak na světový den boje proti rakovině při svém comebacku do základní jedenáctky německé Borussie Dortmund skóroval. Krásný příběh.

EA Sports útočníka Dortmundu obdarovali speciálním SBC. Player Moments karta Hallera se navíc zapsala do historie FIFA jako vůbec nejsilnější.

Porazil rakovinu

3) EOAE Gareth Bale (+ 14 195)

End of an Era Gareth Bale je dalším SBC, které příjemně překvapilo hráče hned z několika důvodů. Tím hlavním je jako vždy přijatelná cena, jež potěšila fanoušky oblíbeného Velšana. O moc nepřesáhla 100 tisíc coinů, což je za podobnou kartu naprosto luxusní cena.

Velikým plusem je i spousta dostupných pozic. Gareth Bale ve své kariéře nastupoval na více postech a EA Sports na jeho flexibilitu nezapomněli. Zahrát může na křídle i v obraně (RW, LB, LWB, RM).

4) UEL RTTF Moussa Diaby (+ 12 465)

Spoluhráč Adama Hložka dostal upgradnutelné SBC před zápasem Bayeru Leverkusen proti Monaku v Evropské lize. Karta byla dostupná ještě po samotném zápase, hráči tak s klidem mohli vyměnit jedenáct karet v celkové hodnotě necelých 100 tisíc mincí za velice kvalitní křídlo.

Česká liga v EA FC

5) TOTY Ikona Xabi Alonso (+ 11 151)

I pátá nejpopulárnější karta je spojena s Bayerem Leverkusenem, konkrétně s trenérem německého mančaftu. Xabi Alonso dostal konečně použitelnou kartu ve FIFA v rámci proma Team of the Year. Jeho speciální ikona s ratingem 92 je tím pravým kořením pro střed zálohy, který španělská legenda posune na další úroveň.

Štítky: fifa, top 5
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).