Přejít k hlavnímu obsahu

Víkendová liga bez prohry? Známý streamer ukázal otřesné odměny

28. 5. 2023 | 18:00 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Pořádné karty na vylepšení týmu a pořádná pařba. To jsou dvě hlavní motivace pro hráče, kteří každý víkend nastupují do víkendové ligy ve FIFA 23. Cíl je jasný - co největší počet vítězství a díky tomu lepší odměny. Jenže ne vždy tato rovnice platí, jak ukázal Harry Hesketh. Populární britský streamer neprohrál během víkendovky ani jeden zápas, odměny ale jeho výkonu rozhodně neodpovídaly.
Nejlepších karet se nedočkal
Nejlepších karet se nedočkal
Zdroj: EA Sports

Team of the Season francouzské Ligue 1 je konečně tady. V pátek večer vydali vývojáři z EA Sports update, který do FIFA 23 přinesl ty nejlepší hráče světa. Mezi vybranými hvězdami Ligue 1 nechybí Lionel Messi, Kylian Mbappé nebo Neymar Jr.

Právě tyto borce chtějí všichni hráči vidět během otevírání svých odměn z víkendové ligy. Takový červený Messi nebo Mbappé by se krásně v týmu vyjímali. A zároveň by ušetřili miliony mincí. Podobné vyhlídky měl i Harry Hesketh.

Bývalý profesionální hráč, aktuálně youtuber a streamer, zas a znovu ukončil víkendové boje s dvaceti vítěznými špíly, bez prohry. Pro Hesketha nic nového,  ale během Ligue 1 Team of the Season je nejvyšší rank ještě o něco žádanější.

Bývalému reprezentantovi Hashtag United ale nezajistil výsledek 20-0 kýžené odměny. Nejlepší kartou byl krajní obránce Jonathan Clauss s hodnocením 93. Ze tří picků měl na výběr celkem z šesti různých karet - šesti nejlevnějších z Ligue 1 TOTS. Z balíčku pak obdržel Clausse, Todibu a Andrého.

Hráči si často v posledních týdnech stěžují na mizerné odměny. Během Team of the Season jsou čím dál tím horší, málokdo se dočká top karet.

1. pick
1. pick
: Harry Hesketh Twitch
2. pick
2. pick
: Harry Hesketh Twitch
3. pick
3. pick
: Harry Hesketh Twitch
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).