Přejít k hlavnímu obsahu

Dallas zná čtyři účastníky play-off. Dnes večer se utkají NEOFRAG a frozen!

31. 5. 2023 | 09:51 Counter-Strike 2 Preview
IEM Dallas má za sebou první dva hrací dny. Šest týmů už letí domů, čtyři jiné si zajistily místenku v play-off. Stále je však potřeba rozseknout osud zbývajících účastníků, do Lower Bracket čeká na FaZe Clan či Cloud9. O slot ve čtvrtfinále si také zahrají čeští a slovenští borci. Nenechte si ujít pokračování prestižního turnaje Intel Extreme Masters s českým komentářem.
NEOFRAG a frozen
NEOFRAG a frozen
Zdroj: PLAYzone / ESL

Ve skupině A zbývají odehrát už jen dva poslední zápasy. G2 Esports a Heroic byli doposud suverénní a ve středu večer se utkají o přímý postup do semifinále. Na poražený celek čeká čtvrtfinále. O třetí postupové místo z „áčka“ proběhne velká bitva, od 21:30 se totiž utkají David „frozen“ Čerňanský a Adam „NEOFRAG“ Zouhar. Z kola ven už musely jít tři americké celky a v 1. kole překvapivě vypadli fnatic.

Skupina B je o něco zamotanější, dva žebříčkově nejvýše nasazené týmy neuspěly a čeká je Lower Bracket. FaZe Clan nejprve vyzve Team Liquid a Cloud9 se postaví Complexity, aby se následně utkali o jediný LB slot v play-off. Jistotu vyřazovacích bojů naopak mají ENCE a Astralis, především pro Dány je jistý postup po výhře nad Cloud9 velkou vzpruhou. Stále si však budou chtít zajistit slot přímo v semifinále.

    Skupinová fáze vyvrcholí dnes večer. Ve čtvrtek budou postupující týmy odpočívat a od pátku se dočkají fanoušci také přímo na místě. Čeští a slovenští příznivci Counter-Striku si však mohou užít ten nejlepší světový Counter-Strike s oficiálním českým přenosem. Skupinami vás na Twitchi PLAYzoneCZ provázejí Koty, Shadye, Wochtulka, Harasal97, Storm a Mishek. A třeba si díky Twitch dropům i něco odnesete!

    Středeční program streamu:

    IEM Dallas
    IEM Dallas
    Foto: PLAYzone
    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.