Přejít k hlavnímu obsahu

Counter-Strike 2 v červnu, nebo až v červenci? Fanoušci hledají datum vydání

31. 5. 2023 | 15:35 Counter-Strike 2 Spekulace
Komunita netrpělivě čeká na další informace ohledně Counter-Strike 2. Valve už dva měsíce mlčí, hráči tak hledají nejmenší podrobnosti. Bude jedno z nejnovějších odhalení skutečné?
Fanoušci hledají možné datum vydání
Fanoušci hledají možné datum vydání
Zdroj: Valve (s povolením)

Na Twitteru se objevila zajímavá spekulace, která poukazuje na možné datum vydání pokračování oblíbené FPS série. Tato teorie hovoří o textu, který vývojáři ukryli do jednoho z odhalovacích videí Counter-Strike 2.

„I think we should do this. 7-15,“ stojí ve videu „Moving Beyond Tick Rate“, jak můžete vidět na obrázku výše. Jde o náhodu, nebo skutečný objev? Pravděpodobně to nic neznamená, komunita ale ráda sní.

Nejnovější informace z dnešního dne ale působí mnohem nadějněji. Valve totiž v noci aktualizovalo podmínky na stránce HackerOne, kde stojí, že od data 14. 6. 2023 už nebude řešit jakékoliv CS:GO reporty.

Sběratel hobshy následně podotkl, že už dříve si všiml spekulace z Číny, kde by CS 2 mělo vyjít 14. června. Jelikož to ale ještě není léto, jak Valve slibovalo, může jít například o otevřenou betu nebo jinou novou verzi.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).