Přejít k hlavnímu obsahu

Na frozena čeká play-off, NEOFRAG se nedočkal. Vymění G2 in-game leadera?

1. 6. 2023 | 10:20 Counter-Strike 2 Preview
David „frozen“ Čerňanský potvrdil výbornou formu, Adam „NEOFRAG“ Zouhar si naopak moc nezastřílel. Česko-slovenský duel lépe zvládl dvacetiletý borec a čeká na něj play-off.
David „frozen“ Čerňanský
David „frozen“ Čerňanský
Zdroj: MOUZ

IEM Dallas zná kompletní složení play-off. Králem skupiny A se stal tým Heroic, který neztratil ani mapu. Ve finále přitom naprosto jednoznačně vymazal G2 Esports, jejichž in-game leadera vypadal, že má před sebou poslední momenty v tomto drese. Vedle Heroic si postup do semifinále vybojovali ze skupiny B ENCE, jenž v přímém souboji porazili Astralis. Nicolai „dev1ce“ Reedtz dominoval, na výhru to ale nestačilo.

Zpátky ale do „áčka“, kde byl pro české a slovenské fanoušky zajímavý duel o třetí postupové místo. Ve spodním pavouku se totiž utkali OG a MOUZ. Po dominantním výkonu se radoval slovenský hráč, David „frozen“ Čerňanský kraloval na obou mapách a v součtu zemřel pouze osmnáctkrát. Adamu „NEOFRAG“ Zouharovi bohužel ani jedna mapa nevyšla. Složení play-off doplňují FaZe, kteří vyřadili Liquid a Cloud9.

    Domácí publikum však smutní, jediným severoamerickým zástupcem ve vyřazovací části bude Kanaďan Russel „Twistzz“ Van Dulken. I Australanů si o titul v Dallasu zahraje více. Obecenstvo si naopak užije pět dánských in-game leaderů. Velké podpory se může těšit také frozen, a to na našem oficiálním streamu. Po jednodenní pauze vás vyvrcholením IEM provedou komentátoři Koty, Sphexxai, Storm a Mishek.

    Harmonogram play-off:

    • Pátek 20:30 –  Dánsko Astralis vs.  Evropa MOUZ
    • Sobota 0:00 –  Evropa G2 Esports vs.  Evropa FaZe Clan
    • Sobota 18:30 –  Dánsko Heroic vs. vítěz 1. čtvrtfinále.
    • Sobota 22:00 –  Evropa ENCE vs. vítěz 2. čtvrtfinále
    • Neděle 19:30 – Grandfinále
    IEM Dallas
    IEM Dallas
    Foto: PLAYzone
    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.