Přejít k hlavnímu obsahu

Konec jedné éry. Ibrahimovič končí s fotbalem, dostane kartu ve FIFA?

5. 6. 2023 | 14:28 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Ve 41 letech oznámil legendární Zlatan Ibrahimovič konec fotbalové kariéry. Má za sebou spoustu úspěchů po celé Evropě a svým odchodem z profesionálního fotbalu bezpochyby končí jedna slavná éra. Perfektní možnost pro EA Sports vydat další z End of an Era karet ve FIFA.
Konec jedné éry. Ibrahimovič končí s fotbalem, dostane kartu ve FIFA?
Konec jedné éry. Ibrahimovič končí s fotbalem, dostane kartu ve FIFA?
Zdroj: depositphotos.com/Reddit

Vyhrál ligu ve Španělsku, Francii nebo Itálii. Jednou ovládl Evropskou ligu, celkem 15x byl vyhlášen fotbalistou roku. Jedinou kaňkou na jinak úžasné kariéře Zlatana Ibrahimoviče je chybějící Liga mistrů. I tak ale odchází jako jedna z největších legend generace.

Za své úspěchy by si rozhodně zasloužil i ocenění ve FIFA. End of an Era karta by měla být pro švédského fotbalistu samozřejmostí, jen málokdo za sebou zanechal takovou stopu jako právě Ibrahimovič.

Fanoušci a hráči fotbalové hry od EA Sports okamžitě začali spekulovat. Ne tolik o tom, jestli Zlatan dostane EOAE kartu, ale spíš o tom, jak bude vypadat. Dá se očekávat šťavnaté SBC. Které ale bude bezpochyby taky řádně oceněné.

Momentálně má Zlatan Ibrahimovič ve FIFA 23 jednu speciální kartu jako jeden z výběru Centurions. I přesto, že je karta ve hře od začátku roku, se její cena drží na necelých dvou milionech mincí. Těžko říct, jak vysoko se vyšplhá jeho EOAE.

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič
: depositphotos.com (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).