Přejít k hlavnímu obsahu

Tohle čekal málokdo. Speciální karty se dočká záložník Liverpoolu

6. 6. 2023 | 17:20 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Zlatan Ibrahimovič, Karim Benzema nebo Sergio Busquets. To je výběr jen několik End of an Era karet, ve které hráči doufali ve FIFA 23. Místo toho si ale EA Sports připravili překvapení. Podle FutSheriffa, nejznámějšího leakera FIFA scény, se do FIFA dostane EOAE James Milner.
James Milner
James Milner
Zdroj: FutSheriff/depositphotos.com

Je to nečekaný výběr EA Sports. James Milner je rozhodně nedílnou součástí historie Premier League, nepatří ale mezi největší tváře ligy nebo samotného Liverpoolu. Očekávanější kartou byl Roberto Firmino, jenž do The Reds přišel ve stejné sezoně jako Milner a jeho odchod bude pro klub i fanoušky citelnější.

Hráči se ale nevzdávají naděje a věří, že i brazilský útočník se dočká odměny v podobě FIFA 23 karty  z edice End of an Era.

Není to rozhodně nereálné a můžeme se těšit na další EOAE karty. Mezi největší favority patří již zmiňovaní Ibrahimovič nebo Benzema.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).