Přejít k hlavnímu obsahu

Nová mapa v Counter-Strike 2! Známe i další dvě proměny. Je libo grilované kuře?

7. 6. 2023 | 09:00 Counter-Strike 2 Update hry
Po více než měsíci bez jediné informace se hráči konečně dočkali nové várky novinek pro Counter-Strike 2. Dust II je pryč, přichází Mirage, kde nově můžete Molotovem grilovat kuřata!
Mirage
Mirage
Zdroj: Valve

Testování mapy Dust II je u konce, vývojáři mají k legendární mapě všechny potřebné informace. Od nočního updatu ji tak nahradila další písečná mapa, ta vůbec nejhranější v současném CS:GO. Mnozí hráči doufali, že Counter-Strike 2 s často až otravnou Mirage něco udělá, ale zatím se toho moc nemění.

První větší změnou, kterou už v noci komunita našla, je absence pixel gapu v baráku před B site. Důležitý objev se ale týká kuřat. Když je nyní upálíte, dočkáte se šťavnaté pochutiny. Winner Winner Chicken Dinner!

Datamineři se však opravdu činili a v souborech hry objevili ukázky dvou dalších map. Jedná se o Anubis a Vertigo. Zatímco nejnovější přírůstek do kompetitivního map poolu bude jen kosmeticky doladěn, mapa z 51. patra mrakodrapu by se mohla dočkat větších změn. Obě mapy by tak měly pokračovat mezi aktivními.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.