Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sezóna! U kterých domácích streamerů se dozvíme to nejdůležitější?

9. 6. 2023 | 06:00 Fortnite Update hry
Páteční osmá hodina ranní vypne servery Fortnite pro aktuální sezónu. Novinky té nadcházející budou pokrývat i tuzemští tvůrci. Kde všude si můžete krátit čekání na novou sezónu?
Fortnite chapter 4, season 3
Fortnite chapter 4, season 3
Zdroj: Epic Games

Pajus4 až do začátku nové sezóny bude odhalovat, co nás čeká. Český tvůrce se zaměřuje především na leaky a příběh hry. Leakům se věnuje už dlouho a nyní startuje z pomyslné první příčky v 6 hodin ráno.

Vynechat rozhodně nemůžeme ani VarmiLP. Dlouhou dobu komunita netušila, jak VarmiLP vypadá. Rozhodl se však odhalit svou identitu a poskytl nám exkluzivní rozhovor. Sledovat ho můžete od 7:00.

Po vypnutí serverů v 8:00 začne ta největší show. Epic Games začnou aktualizovat provozní servery, a nás tak datamineři, kteří dešifrují nahrané soubory ještě před zapnutím serverů, provedou novou sezónou.

Na YouTube nově vysílá také další známý tvůrce MGFitman. O jeho cestě za sny se nedávno rozpovídal i pro portál PLAYzone. Na jeho streamu můžete sledovat novinky z nové sezóny od desáté hodiny dopolední.

Zapnutí serverů si nenechá ujít ani Alkan. Poslední dobou prozkoumává a testuje nové sezóny na svém druhém kanálu AlkanExtra. Je známý i tím, že se vyhýbá leakům a prozkoumává vždy novou sezónu s neotřelým, čistým pohledem. Je rozhodně jeden z mála, na koho se stojí podívat i po spuštění serverů.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.