Přejít k hlavnímu obsahu

Counter-Strike 2 už na IEM Cologne? Hlavně, aby byl v hratelném stavu, hlásí ESL

14. 6. 2023 | 10:32 Counter-Strike 2 Zajímavost
Nový herní titul Counter-Strike 2 je za rohem. Valve chystá oficiální vydání na letošní léto. Přesné datum však známo není, a proto s nastupující přestávkou se začínají rojit spekulace o tom, jaká je vlastně ta ideální chvíle. Hráči nevědí, na co se mají nyní připravovat.
IEM Cologne
IEM Cologne
Zdroj: ESL

Jako ideální příležitost se jeví hned z kraje sezóny turnaj, který nepotřebuje příliš dlouhé představování. IEM Cologne se řadí k nejprestižnějším turnajům, nepřetržitě již deset let. Vedle Major turnajů se jedná skutečně o jednu z nejcennějších trofejí, kterou může profesionální hráč Counter-Striku získat.

Obsazení letošního ročníku je navíc skutečně nabité. V hlavním turnaji nebude ze světové osmičky chybět ani jeden celek. V podobném duchu se ponese i Play-In fáze, jejíž výčet disponuje téměř všemi týmy na předních světových pozicích. Pro nový herní titul jako je Counter-Strike 2 by to byl zkrátka ideální start.

Jsme nadšeni z vyhlídky, že by IEM Cologne mohl být potenciálně první Tier 1 turnaj v Counter-Strike 2. S tím, co bylo řečeno, zůstaneme opatrně optimističtí, protože chceme, aby hra byla v dobře hratelném a kompetitivním stavu. To je pro nás klíčové na tak prestižním turnaji, kde chceme korunovat nejlepší světový tým.
ESL pro portál Dot Esports
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.