Přejít k hlavnímu obsahu

Veliké zklamání. Kaká dostal speciální kartu, ta je daleko za očekáváním

14. 6. 2023 | 19:02 EA SPORTS FC 24 Gaming
Šampion eCL (Ligy mistrů ve FIFA) dostal kromě samotné výhry možnost navrhnout speciální SBC. Vybral si Brazilce Kaká, vítěze Zlatého míče, mistrovství světa nebo Ligy mistrů. Hráči doufali ve vytuněnou kartu, místo toho se v červnu dočkali jen mírně vylepšené verze. A pochybnosti jsou i kolem samotného výběru.
Kaká v dresu Realu Madrid
Kaká v dresu Realu Madrid
Zdroj: depositphotos.com

Když EA Sports ohlásili, že vítěz eCL si za svého favorita vybral Kakáho, komunita byla rozdělena. Jedna část doufala v parádní kartu pro oblíbeného fotbalistu, který je ve FIFA často přehlížen. Druzí kritizovali výběr kvůli tomu, že byl Kaká součástí FUT Birthday proma.

Tak či onak je výsledek zklamáním. Celkové hodnocení 94 je překvapivě nízko, karta není o tolik lepší než zmiňovaná FUT Birthday verze. Oproti FB předmětu navíc nemá pětihvězdičkovou slabou nohu, ale pouze čtyřhvězdičkovou.

Hráči vyjádřili pochybnosti o tom, zda kartu opravdu vybíral šampion eCL. Teorie podporuje fakt, že Kaká byl přítomný na finále eCL jako ambasador.

Štítky: fifa, kaká
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).