Přejít k hlavnímu obsahu

Co se to děje? EA Sports ve FIFA 23 kupí chybu za chybou

16. 6. 2023 | 17:50 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
I na poměry EA Sports je poslední období neobvykle bohaté na chyby. Kompenzace střídá kompenzaci, poslední minelou jsou obchodovatelné červené karty za víkendovou ligu. Vývojáři na problémy reagují, hráči ale často na opravu čekají několik dní. A kritika se na EA Sports hrne ze všech stran.
Obchodovatelné odměny FUT Champs
Obchodovatelné odměny FUT Champs
Zdroj: FIFA 23

Nový den a s ním další chyba EA Sports ve FIFA 23. Je to až k neuvěření, jak často se v oblíbené fotbalové pařbě něco pokazí. Tentokrát za to nemohou balíčky prodávané v obchodě, nýbrž odměny získané za odehrání víkendové ligy. Červené picky, které mají být neobchodovatelné, se totiž ve velkém objevily na přestupovém trhu.

Reakce EA Sports byla celkem rychlá. „Zaznamenali jsme problém s odměnami FUT Champions, kdy balíčky 91+ EFIGS 3 TOTS PLAYERS a 91+ EFIGS/MINOR LEAGUE TOTS 3 PLAYERS obsahovaly nesprávné odměny a byly ze hry odstraněny. Hráči, kterých se to týká, obdrží opravené odměny ve hře v následujících dnech,“ stojí v příspěvku vývojářů na Twitteru.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Zasažení hráči si ale jen těžko budou stěžovat. Mnozí vydělali stovky tisíc mincí a ještě k tomu dostanou druhou šanci na zisk parádní karty.

Čekání na kompenzace

Není toho málo. Za poslední týden natropili EA Sports spoustu nepochopitelných chyb. Tou nejčastější byl špatně přeložený popis balíčku v obchodu. Němečtí a polští hráči se nedávno dočkali velice dobrých picků, něco podobného teď netrpělivě vyhlíží hráči s brazilskou portugalštinou a opět polštinou.

Nesprávné bylo i SBC s Team of the Season upgradem nebo XP za EA Play.

Štítky: FIFA 23, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).