Přejít k hlavnímu obsahu

Falcons to s úspěchem myslí vážně. První velké příchody léta jsou oficiální

20. 6. 2023 | 15:51 Counter-Strike 2 Přestup
Spekulací létá po scéně desítky, konečně jsou některé oficiální. Na Major nedolétli, a tak se Falcons rozloučili s ryze francouzskou sestavou. Pro posily přitom nešli pouze do Evropy.
Trio nových posil
Trio nových posil
Zdroj: Falcons

Ne jedna, ani dvě, ale rovnou tři nové posily dnes přivítali Falcons. Po konci Kennyse „kennyS“ Schruba, Jordana „Python“ Munck-Foehrleho a v neposlední řadě také Kévina „misutaaa“ Rabiera bylo jasné, že saúdskoarabská organizace se rozloučí s francouzským konceptem sestavy. Francouzská scéna totiž upadá.

Vícero jmen padalo na pozici snipera, která byla volná ze všech nejdéle. Sokoli se nakonec rozhodli pro Miłosze „mhL“ Knasiaka z Endpoint, který si letos drží průměrný HLTV rating 1,21. Dlouho se spekulovalo také o teprve osmnáctiletém Laurențiu „lauNX“ Țârleovi ze Sprout, jehož příchod byl také zpečetěn.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Největší hvězdou je ale třetí posila. O služby Mohammada „BOROS“ Malhase měly zájem týmy z Evropy i Severní Ameriky, přesun do Falcons tak na první pohled působí dost překvapivě. Projektu tak zřejmě věří, důležitou roli mohou hrát i peníze. Všechny tři nové posily jsou však velkým příslibem pro Counter-Strike 2.

Trojicí talentů doplňují dva zkušení Francouzi. V sestavě pokračují Alexandre „bodyy“ Pianaro i dvojnásobný Major šampion Nathan „NBK-“ Schmitt, kteří s dravou mládeží mohou utvořit smrtící koktejl. Svoji premiéru si nová sestava nejspíše odbude na srpnovém turnaji Gamers8, kde se bude hrát o 1 milion dolarů.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.