Přejít k hlavnímu obsahu

ShowMaker vs. K'Sante. Korejská legenda ukazuje absurditu šampiona

22. 6. 2023 | 19:40 League of Legends Komentář
Jen málokterý šampion vyvolává ve hráčích League of Legends taková emoce jako K'Sante. Druhá nejnovější postava v MOBA hře od Riot Games je téměř nepřetržitě součástí profesionálních zápasů a patří mezi nejsilnější možné picky. Svou frustraci vypustil na povrch i slavný Heo „ShowMaker“ Su.
Showmaker vs. K'Sante
Showmaker vs. K'Sante
Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games (s povolením)

„Tohle je K'Sante, šampion s 4700 HP, 329 armorem a 201 magic resistem. Má nezastavitelnost, štít a jde přes zdi,“ začal ShowMaker s detailním popisem jednoho z nejnáviděnějších šampionů v League of Legends.

„Má Airborne a jeho cooldown je jen jediná sekunda. Stojí 15 many. CD W se dokonce obnovuje, když se transformuje,“ pokračoval rozzlobený Korejec.

„V pasivce má true damage. Když pak stackuje Armor a MR, získá také Ability Haste, Ability Haste ke svému Q a zvýší se ability haste. Pak má přepočty AD, takže jeho W...,“ dokončil ShowMaker svůj rant a na další slova už se nezmohl.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).