Přejít k hlavnímu obsahu

Tohle vypadá luxusně! Jak by mohl vypadat jeden z prvních Zeus skinů?

23. 6. 2023 | 17:14 Counter-Strike 2 Gaming
Vůbec poprvé v historii hry Counter Strike se dost možná dočkáme skinů na taser Zeus x27. Leaky CS2 naznačují, že dlouho žádaná novinka se skutečně dostane do hry. Vytvořením jednoho z nejhezčích návrhů se zabývali ve společnosti 2Minds, finální rozhodnutí je však na Valve.
Jak by mohl vypadat jeden z prvních Zeus skinů?
Jak by mohl vypadat jeden z prvních Zeus skinů?
Zdroj: Twitter.com

Společnost 2Minds pracovala již od odhalení druhého dílu Counter Strike na skinu pro zbraň Zeus x27. Skin na taser by měl totiž být součástí hry vůbec poprvé v celé historii franšízy.

Návrh na tuto neobvyklou zbraň je součástí kolekce Pantheon. Tato kolekce se plně zaměřuje na řeckou mytologii. Skin ponese trefný název Zeus.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

„Každý skin z kolekce Pantheon čerpá inspiraci nejen svým designem, ale také z příběhu, který se skrývá za tématem jednotlivé zbraně,“ zmínil v rozhovoru ředitel společnosti 2Minds na workshopu Steamu. Mimo skin na zbraň Zeus x27 vytvořila společnost skiny také na AWP, AK-47, USP-S a MP7.

Skiny společnosti 2Minds jsou nejdříve poslány do Steam dílny, kde má poslední slovo firma Valve, která rozhodne, jestli do hry budou či nebudou přidány.