Přejít k hlavnímu obsahu

Nespokojení fnatic jsou další, kdo chystá přestavbu. Posily jsou zatím neznámé

24. 6. 2023 | 12:09 Counter-Strike 2 Spekulace
Kompletních proměn je na světové scéně ve hře více, než bývalo zvykem. Všichni chtějí do nové éry Counter-Striku vykročit správnou nohou. Dalšími na řadě jsou podle všeho fnatic.
Freddy „KRIMZ“ Johansson
Freddy „KRIMZ“ Johansson
Zdroj: HLTV.org

Fnatic za sebou nemají vydařené měsíce a odnést by to měl nejen Nico „nicoodoz“ Tamjidi. 22letý Dán přišel do slavné organizace přesně před rokem, ale nedokázal naplnit svůj maximální potenciál. O jeho konci informuje respektovaný novinář Luís Mira. Sniperů je na trhu navíc mnoho, fnatic mají z čeho vybírat.

Zajímavých možností se tak skloňuje celá řada. Nejprve se mluvilo o Aurélienu „afro“ Drapierovi či Aleksandru „KENSI“ Gurkinovi, objevuje se však i nečekané jméno talentovaného Erkhana „⁠gokushima⁠“ Bagynanova. Dostupní jsou ale třeba také Abdul „degster“ Gasanov či Florian „syrsoN“ Rische.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Záležet může i na tom, jak bude vypadat zbytek sestavy. Jen výměnou snipera totiž změny ve fnatic nejspíše neskončí. Jisté místo podle všeho mají jen Fredrik „roeJ“ Jørgensen a William „mezii“ Merriman. S Dionem „FASHR“ Derksenem tak může skončit velká postava historie fnatic, Freddy „KRIMZ“ Johansson.

Dvojnásobný Major šampion v průběhu týdne zveřejnil na svůj Twitter pětici vlajek, čtyři švédské a jednu anglickou. I když to nejprve působilo jako proměnu fnatic zpět ve švédský tým, vzhledem k nejnovějším spekulacím to vypadá na vznik možné nové švédské jedničky pod jinou střechou. Anebo šlo jen o bait.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.