Přejít k hlavnímu obsahu

STYKO hledá nového spoluhráče. Posílí Apeks nejlepší hráč mistrovství světa?

26. 6. 2023 | 17:36 Counter-Strike 2 Spekulace
Přestup Justinase ⁠"jL“ Lekaviciuse z Apeks do NAVI se považuje za hotovou věc, i když ještě není oficiální. Všechno totiž má své souvislosti, přestupové období vždy přináší jeden velký domino efekt. Na řadě je tým Apeks, který už má ale také vyhlédnutou posilu, jak informuje HLTV.org.
Aleksandar „CacaNito“ Kjulukoski
Aleksandar „CacaNito“ Kjulukoski
Zdroj: osobní archiv

Aleksandar „CacaNito“ Kjulukoski se na stage IEM Katowice objevil ještě jako host a divák, ale je dost možné, že na druhé velké akci Intel Extreme Masters už se ukáže přímo v akci. Podle reportu portálu HLTV o jeho služby usiluje tým Apeks, semifinalista posledního CS:GO Majoru. Organizace i hráč se ke spekulacím odmítli vyjádřit, krátce před zmíněným reportem ale Kjulukoski zveřejnil emotikon očí. Máme co sledovat.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Dvaadvacetiletý Makedonec nejvíce proslul působením v týmu BLUEJAYS, s nímž se dostal i do nejlepší světové třicítky. Výkonnostně je však připravený na opuštění lokální scény, letos už vypomáhal ATK v ESL Pro League nebo Endpoint. Na svém kontě má také dva tituly mistra světa s makedonskou reprezentací, která vycházela právě z BLUEJAYS. V loňském roce byl dokonce vyhlášený nejužitečnějším hráčem turnaje.

Přesunem do Apeks by navázal na svého bývalého parťáka Damjana „kyxsan“ Stoilkovského, jenž se jako in-game leader v Apeks ujal hodně rychle a ukázal se být přesně tím hráčem, kterého Martin „STYKO“ Styk a spol. hledali. Na CacaNita je spolehnutí z hlediska individuálních výkonů, ve svém nejdelším angažmá byl v řeči čísel nejdůležitějším pilířem. Střílet za devátý nejlepší tým světa ale může být úplně o něčem jiném.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.