Přejít k hlavnímu obsahu

Vyrazit na romantické rande v Minecraftu? Proč ne!

28. 6. 2023 | 14:25 Lifestyle
Přestože Minecraft vyšel již přes více než deseti lety, nadále je velmi oblíbený napříč věkovými kategoriemi, neboť neklade (skoro) žádné hranice vaší kreativitě. Můžete si tak díky němu užít i virtuální rande se svou drahou polovičkou, jako to udělal jeden vynalézavý hráč.
Vyrazit na romantické rande v Minecraftu? Proč ne!
Vyrazit na romantické rande v Minecraftu? Proč ne!
Zdroj: Pixabay

O svůj příběh se gamer podělil na Redditu. Jeden by možná čekal, že páreček od sebe dělí velká vzdálenost, a proto se uchýlili ke kostičkovému rande. Realita je ale jiná. Jelikož se momentálně snaží šetřit, rozhodli se uspořádat virtuální rande, které je na mnoho nevyjde, a užijí si ho stejně, jako kdyby vyrazili třeba do kavárny „naživo“. 

Mohli si tak užít romantickou večeři při svíčkách za doprovodu luceren a rozkvetlých stromů. Následně se autor příspěvku podělil o obrázek zachycující tuto příležitost.  Společně se také najedli a u toho si povídali přes video chat. Večeře se nejspíš vydařila, neboť se nakonec ve hře dokonce vzali! 

Příspěvek si získal pozornost, nasbíral na 4,5 tisíce „upvotes“ a přes 150 komentářů, v nichž ostatní uživatelé oceňují nápad i vztah, který spolu pisatel a jeho přítelkyně mají. Někteří podotýkají, že něco podobného také vyzkoušeli, ať už v Minecraftu nebo jiné hře. Jiný komentující zase trefně popsal: „Je jedno, kde se rande odehrává, zda je virtuální nebo skutečné. Stačí, že se milujete a bavíte se.“ 

I organized a date with my gf because in real life we are low budget.
by u/Millomedina in Minecraft

Rande odehrávající se ve videohře je zajímavý nápad, který každý hráč nebo hráčka jistě ocení, ať už se koná v Minecraftu, nebo třeba ve Fortnite. Hlavní je, že myslíte na svého partnera/partnerku a jak společně kvalitně strávit čas, byť třeba poněkud neobvyklým způsobem. 

Zdroj: GamingBible
Štítky: minecraft, rande