Přejít k hlavnímu obsahu

Valve útočí! Zabanované účty za posledních 24 hodin mají hodnotu 130 milionů

30. 6. 2023 | 13:27 Counter-Strike 2 Zajímavost
Valve myslí svůj boj proti stránkám zaměřeným na hazard s herními předměty smrtelně vážně. Poslední vlna trestů se netýká jen platformy CSGORoll, ale mnoha dalších online kasin.
M4A4 | The Emperor
M4A4 | The Emperor
Zdroj: Valve

Celková suma každou hodinou roste. Od chvíle, co Valve obohatilo své podmínky, se ve vlnách objevují další a další účty, k jejichž obsahu se už nikdo nedostane – pokud nepřijde unban, což se děje jen výjimečně. V bezpečí nejsou žádné skiny, pokud je nemáte na svém účtu, tak si je urychleně převeďte, dokud to jde.

Sčítání hráčů

Ve velké míře jsou trestáni dodavatelé gambling platforem. Podle Twitter účtu @picklepissiere bylo za posledních 24 hodin zabanováno přes 80 účtů, které dohromady ukrývají skiny ve výši necelých 6 milionů dolarů. Kvůli počtu uzamčených předmětů je jasné, že ceny vzácných a jedinečných kousků poletí vzhůru.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.