Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS se loučí se sniperem. Cesta do Sampi je otevřená

1. 7. 2023 | 13:05 Counter-Strike 2 Přestup
Spekulace se pomalu naplňují. Tomáš „fino“ Bebjak už nadále nebude hráčem SINNERS Academy. Po konci v LORGAR Cupu se loučí i se samotnou organizací. Další krok. Přestup do Sampi.Tipsport a zalepení díry po překvapivém odchodu Dominika „blogg1s“ Janity.
Tomáš "fino" Bebjak
Tomáš "fino" Bebjak
Zdroj: SINNERS

SINNERS Academy přichází o svého snipera. Tomáš „fino“ Bebjak se s týmem loučí, mladíci z liberecké organizace jsou ve čtyřech. Top střelec akademie SINNERS si hledá nové angažmá, které už je dost možná dohodnuté a připravené.

„Rád bych poděkoval celému vedení SINNERS za pomoc při řešení jakéhokoli problému a za poskytnuté podmínky. Co se týče samostatného academy týmu, chci se jako hráč posunout dál, a proto odcházím. Děkuji za vše a brzy se uvidíme na serverech,“ vyjádřil se k odchodu fino.

Podle posledních zpráv by se měl fino připojit k Sampi.Tipsport. S čtveřicí z organizace Jakuba Jankta už 20letý sniper hrál. Potenciální pětice Sampi.Tipsport reprezentovala Slovensko v evropské kvalifikaci na světový šampionát v CS:GO.

Předpokládaná sestava Sampi.Tipsport:

 Slovensko Erik „The eLiVe“ Sith
 Slovensko Matúš „MATYS“ Šimko
 Slovensko Tomáš „fino“ Bebjak
 Slovensko Lukáš „sAvana1“ Lintner
 Slovensko Michal „T4gg3D“ Vrzal

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).