Přejít k hlavnímu obsahu

Spacími streamy si Amouranth vydělá více než 200 tisíc korun denně

1. 7. 2023 | 18:48 Lifestyle
Jedna z nejznámějších světových streamerek Amouranth se otevřela svým sledujícím v novém podcastu s názvem The Iced Coffee Hour. Žhavým tématem byly její výdělky a také to, jaký způsob byl nejúčinnější, načež prozradila, kolik si denně vydělala ze streamování svého spánku.
Kolik si Amouranth vydělá tím, že spí
Kolik si Amouranth vydělá tím, že spí
Zdroj: Twitter.com

Streamy, na kterých tvůrci spí, jsou trendy už pěkných pár měsíců. Princip je naprosto jednoduchý, streamer má přes noc puštěný stream a nechává své diváky, aby ho budili poslanými peněžními obnosy. Takové streamy si oblíbila i jedna z nejznámějších zahraničních streamerek Amouranth.

Dle jejích slov lákají její streamy, na kterých spí, mnohem více lidí, co posílají peníze, než její normální streamy. Diváci se prý baví tím, že mohou svého oblíbeného streamera probudit z hlubokého spánku.

V podcastu „The Iced Coffee Hour“ Amouranth podrobněji rozebrala veškeré způsoby, kterými si vydělávala peníze. Vysvětluje také, že ze všech způsobů byly tím nejlepším její spánkové streamy, načež celý princip tohoto typu streamů rozebrala. 

„Pokud počítáte jen spánkové streamy na Twitchi, to mi vydělá pár tisíc. Pokud se do toho zahrnou i peníze za spaní na platformě OnlyFans, tak je to v rozmezí od 10 000 do 15 000 dolarů za den,“ odpovídá Amouranth v podcastu na otázku, kolik si z takových streamů vydělá.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Amouranth