Přejít k hlavnímu obsahu

Opening za 100 tisíc dolarů! Německý streamer půjde do rizika živě na Twitchi

7. 7. 2023 | 16:42 Counter-Strike 2 Zajímavost
Po neuvěřitelném daru ve výši 118 tisíc euro se německý CS:GO tvůrce ohnePixel rozhodl potěšit své diváky. Extrémně drahé kapsule, suvenýry a krabice, které obdržel, otevře v živém vysílání, jak se dalo očekávat. Vytočí nějaký raritní předmět, nebo zmizí velká suma v prachu?
ohnePixel
ohnePixel
Zdroj: ohnePixel

Německý streamer ohnePixel na začátku týdne obdržel rekordní obchodní nabídku. Přesněji řečeno se dá hovořit o daru desítek vzácných předmětů v celkové výši atakující 3 miliony českých korun.

Neznámý fanoušek svému oblíbenému tvůrci poslal historické Bravo bedny, Major suvenýry, a hlavně extrémně drahé kapsule z Katovic 2014. Vyhrál totiž přes 4 miliony ve skin gamblingu a chtěl se podělit.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

OhnePixel se rozmýšlel, zda nabídku přijmout, a dokonce zavolal i své mámě. Nakonec ji ale akceptoval a na svém Twitteru jasně naznačil, že se postará o gigantický opening přímo na svém Twitchi.

Šance na úspěch jsou sice mizivé, ale o zábavu bude jistě (navíc zcela zadarmo) postaráno. Podaří se mu dar zúročit, nebo jen pobaví své fanoušky? Netradiční vysílání proběhne v pátek od 20:00.

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.