Přejít k hlavnímu obsahu

Nerfy top junglerů! Riot chystá další patch, poslechl komunitu?

11. 7. 2023 | 14:24 League of Legends Preview
Vývojáři z Riot Games připravují další patch v League of Legends. Aktualizace 13.14 se zaměří především na jungle. Top šampioni pohybující se především po lese budou nerfnuti, o něco horší bude i red buff a tím pádem efektivita ganků na začátku hry. Na druhé straně se vylepšení dočká několik magů. Lepší by měly být také méně využívané itemy.
Nerfy top junglerů!
Nerfy top junglerů!
Zdroj: Riot Games (s povolením)

Celkem sedmnáct šampionů zasáhnou změny spojené s patchem 13.14. Většinou půjde o nerfy, tedy změny, jež by měly champy mírně oslabit. A hned několik z nich si o nerf říkalo už pěknou chvíli.

Hráči už několik týdnů doufají v nerfy Milia, Rengara nebo Jaxe. A teď se dočkají. Vedle zmíněné trojice budou oslabeni i následující šampioni: Karthus, Kindred, Rell, Rek'sai a Sion.

O něco lépe by se mělo vést osmi postavám. Buffy čekají na tuto skupinu champů: Aatrox, Diana, Lissandra, Shaco, Shyvana, Volibear, Xerath a Zyra. Na Summoner's Rift zároveň dorazí Naafiri.

Kompletní připravované změny najdete zde.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).