Přejít k hlavnímu obsahu

Hrdina! Tomáš Rosický opravdu dostane speciální kartu v EA Sports FC 24

13. 7. 2023 | 09:43 EA SPORTS FC 24 Preview
Spekulovalo se o tom už před několika měsíci, teď se tato informace objevuje znovu a nabírá na reálnosti. Podle všeho bude Tomáš Rosický mezi Hrdiny v EA Sports FC 24. Bývalý český záložník dostane odměnu především za své působení v Arsenalu. I přes častá zranění se stal velikým oblíbencem fanoušků londýnského klubu.
Tomáš Rosický bude Hrdinou
Tomáš Rosický bude Hrdinou
Zdroj: FutSheriff (s povolením)

Momentálně funguje jako sportovní manažer pražské Sparty, do roku 2017 ale pobíhal Tomáš Rosický po fotbalových trávnicích jako aktivní hráč. Nejdéle, celých deset let, působil v anglickém Arsenalu.

Za Gunners odehrál 170 zápasů, během kterých vstřelil 19 branek. Hlavní ale nejsou čísla. Český ofenzivní záložník bavil svým fotbalem, kterým perfektně zapadal do koncepce Arsena Wengera. Když končil, fanoušci se loučili s hrdinou.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

A přesně tak ohodnotí Tomáše Rosického EA Sports v nadcházející fotbalové hře. EA Sports FC 24 vyjde přibližně za dva a půl měsíce a bývalý český fotbalista by neměl chybět. Podle posledních informací opravdu dostane kartu Hrdiny.

Takovou dostávají ti, kteří možná ve své kariéře nedosáhli statusu legendy, ale se svém klubu, případně v celé lize, zanechali výraznou stopu. Hrdinou by měl být i Vincent Kompany, novými Ikonami pak Franck Ribéry nebo Bobby Charlton.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).