Přejít k hlavnímu obsahu

Prodáno! Za 30 hodin hraní si tento borec vydělal 3,5 milionu korun

19. 7. 2023 | 17:30 Counter-Strike 2 Gaming
Nedávno jsme informovali o hráči z americké armády, který si po pouhých 30 hodinách hraní CS:GO vydělal otevřením jednoho z nejvzácnějších nožů ve hře obrovský balík peněz. V tu dobu byla jeho částka pouhá spekulace. Teď už je to realita a mladík nůž prodal za 3,5 milionu korun.
Jeden z nejvzácnějších nožů v CS:GO
Jeden z nejvzácnějších nožů v CS:GO
Zdroj: Valve

Counter-Strike: Global Offensive je známý pro své velmi obsáhlé portfolio skinů, které si do hry můžete zakoupit. Na téměř každou zbraň existuje několik desítek skinů a každý má jinou hodnotu. Ačkoliv jsou skiny pouze kosmetickým doplňkem, pro spoustu hráčů však slouží také jako sběratelské předměty. Je několik způsobů, jak skin ve hře dostat a jedním z nich je často kontroverzní téma – otevírání beden.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Před pár dny proběhl médii příběh o osmnáctiletém hráči, který měl takové štěstí, že mu po pouhých 31 odehraných hodinách padl z bedny skin s cenovkou okolo 4 milionů korun.

Po 180 otevřených bednách se americký gamer dočkal vytouženého nože. Ten už je oficiálně prodaný, zisk obří. Předmět byl odkoupen za celkovou částku 3 575 000 Kč. Šance na podobný skin je menší než 0,001%. Jedná se o obrovské štěstí, něco podobného se stane jednomu z milionu. Otevírání beden v CS:GO není levná záležitost a v drtivé většině případů je také prodělečná. Proto nedoporučujeme zkoušet podobné otevíračky.