Přejít k hlavnímu obsahu

Udrží se BRUTE v Evropě? O svoji první výhru budou usilovat dnes dopoledne

16. 7. 2023 | 09:40 Counter-Strike 2 Preview
BRUTE se v letošním roce chtějí vrátit na evropskou mapu Counter-Striku. Mladá sestava, jejíž jádro spolu hraje už opravdu dlouho, čeká už páté letošní vystoupení na HLTV.org.
Marek „Frixos“ Častulík
Marek „Frixos“ Častulík
Zdroj: BRUTE

Ještě než se do sebe v pondělí zakousnou SINNERS s ENTERPRISE a Dynamo Eclot se pokusí udržet v turnaji, tak nesmíme zapomínat na nedělní vystoupení týmu BRUTE. Po postupu ze druhé divize se snaží uspět v první lize, kde bohužel nestačili na Lazer Cats a mají nůž na krku. Stejně tak ale mají na čem stavět.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

V eliminačním zápase skupiny C se utkají se Zero Tenacity, sestavou s hráči z jihovýchodu Evropy. BRUTE naposledy vyhráli první mapu, ale sérii zakončili nejhorším možným výsledkem 0:16. Prohry je ale jistě zocelí a nyní, bohužel opět s náhradníkem, vlétnou na 67. nejlepší tým světa. Ten mohou pouze překvapit.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.