Přejít k hlavnímu obsahu

Dvě nové mapy v Counter-Strike 2! Valve přidalo Overpass a Vertigo

18. 7. 2023 | 00:05 Counter-Strike 2 Update hry
Další update v Counter-Strike 2 přináší dvojici nových map. V nejnovější verzi populární střílečky je Overpass a Vertigo. Z beta verze Counter-Strike 2 byl odstraněn Nuke a Office. Do hry byl přidán také mód Wingman. Valve zároveň odstranilo několik bugů, upravilo stickery i skiny.
Overpass
Overpass
Zdroj: Valve

Update Counter-Strike 2 znovu upravil map pool v beta verzi. Po Dustu, Mirage, Nuku a Office se Valve pochlubilo i s Overpassem a Vertigem. Především první zmíněná mapa prošla velikým grafickým upgradem a vypadá báječně.

Na Vertigu si hráči stěžují na přílišný jas. Také druhá vylepšená mapa ale dostala pěkný facelift. Co se týče layoutu, obě novinky zůstaly stejné.

Další změny

Poločasové odpočítávání je nyní viditelné. V nastavení je nově možnost „Secondary Fire Hold“. Kromě opravení dvou bugů byly upraveny i vzory rukavic, které jsou bližší CS:GO. Lépe by měly vypadat i samolepky.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).