Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth dostala ban na Twitchi. Důvod je neznámý, streamerka riskuje i na Kicku

19. 7. 2023 | 11:40 Twitch
Internetová hvězda Amouranth dostala další ban na Twitchi. V pořadí sedmý zákaz přišel nečekaně, v úterý večer se začal informace šířit na sociálních sítích. Streamerka ale nemusí příliš smutnit, teprve před několika týdny podepsala lukrativní smlouvu s platformou Kick.
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Amouranth/Twitter

Není zdaleka sama, kdo neodolal nové platformě. V červnu 2023 se Kicku upsal například xQc. Jen málokterý tvůrce by odolal miliardovým podmínkám.

Amouranth je stále aktivní i na Twitchi, kde se ale v nejbližší době neukáže. Její kanál aktuálně zobrazuje jen jednu z obvyklých zpráv Twitche. „Tento kanál je dočasně nedostupný z důvodu porušení Pokynů pro komunitu Twitche nebo Podmínek služby.“ Důvod ani délka banu zatím nejsou známy.

Amouranth/Twitch
Amouranth/Twitch
Foto: Twitch

Populární streamerka podepsala smlouvu s Kickem v červnu a rozšířila tak svůj obsah i na novou platformu spolu s Twitchem, OnlyFans a dalšími sociálními sítěmi.

Od té doby začala svůj obvyklý den zhruba hodinovým streamem na Twitchi a na zbytek dne se následně přesouvá na Kick. Amouranth však nedávno zariskovala i zákazem na Kicku, a to „twerkováním“ na streamu. To je podle podmínek služby platformy zakázáno. Pro jednou to prošlo.

Štítky: Amouranth, Twitch, xQc, Kick
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.