Přejít k hlavnímu obsahu

Speciální odměny ve Fortnite zdarma! Jak je získat?

20. 7. 2023 | 13:46 Fortnite Tutorial
Podle oficiálních informací od Epic Games budeme moci během srpna opět získat zdarma čtyři kosmetické předměty s tématikou FNCS. Navíc na nás čeká jeden bonusový již brzy!
FNCS drops Major 3
FNCS drops Major 3
Zdroj: Epic Games

Pro získání těchto bezplatných věcí nebudete muset udělat mnoho. Podobně jako při poslední akci budete muset sledovat živý přenos FNCS po stanovenou dobu, abyste získali každý jednotlivý kosmetický předmět. 

Celkem čtyři bezplatné bonusy, které můžete v srpnu získat, však nejsou vše, co pro hráče Epic Games připravili. Je tu ještě jeden bonusový  dárek, který můžete získat už na konci července. 

  • Raptor Rider (sprej) – 29. až 30. července
  • Lush Moves (Loading Screen) – 5.až 6. srpna
  • King Me-ow (Emotikon) – 12. srpna
  • 8 Lives Down (Loading Screen) – 13. srpna
  • FNCS Protector (Back Bling) – 20. srpna
Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Na základě získaných informací bude první Raptor Rider k mání už mezi 29. a 30. červencem. Tento sprej představuje Lorenza jezdícího na Raptoru a třímajícího zelenou verzi The Axe of Champions.

Poslední a vždy nejočekávanější je batoh. Tentokrát po názvem FNCS Protector bude k dispozici 20. srpna 2023. Je to poslední odměna, kterou můžete získat sledováním turnaje FNCS Last Chance Major.

Získ je podmíněn sledováním živého přenosu po dobu 15 minut v den, kdy odměna vyjde. Sledovat vysílání FNCS Major 3 a FNCS Last Chance Major musíte na oficiálních stránkách fn.gg/competitive! Přihlaste se pomocí svého účtu Epic Games, sledujte a odměny jsou vaše.

Štítky: Fortnite, FNCS
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.