Přejít k hlavnímu obsahu

Adin Ross se bez ohlášení odmlčel. Fanoušci se ho snaží dostat zpět

25. 7. 2023 | 13:32 Lifestyle
Adin Ross je jedním z největších streamerů na platformě Kick. Jeho poslední stream navštívili Andrew Tate i Jake Paul. Po tomto živém vysílání, které proběhlo 19. července, se Ross zcela odmlčel. Spousta fanoušků má strach, co se s Adinem děje. Další část ale zůstává v naprostém klidu a vtipkuje, protože to není poprvé, co se Adin na několik dní doslova „vypařil.“
Adin Ross se po jeho posledním streamu odmlčel
Adin Ross se po jeho posledním streamu odmlčel
Zdroj: Twitter.com

Adin Ross je v současné době, dá se říct, ikona streamovací platformy Kick a také velice známá internetová osobnost. Středem dění se stal opět poté, co se z nevysvětleného důvodu na několik dní odmlčel. Jako kdyby přestal zcela existovat. Fanoušci na Twitteru vtipkovali, že kvůli jeho nepřítomnosti by mohl přijít o smlouvu s Kickem. 

Ross běžně zapíná svůj stream téměř vždy dle své stanoveného rozvrhu. Dne 19. července měl na Kicku stream s kontroverzní internetovou osobností Andrew Tatem a od té doby už stream nezapnul. Mimo živé vysílání je neaktivní také na svých ostatních sociálních sítích. „Po téměř týdenním zmizení již popáté za poslední dva měsíce ukončuje Kick smlouvu se Adinem Rossem,“ vtipkují fanoušci na Twitteru.

Není to poprvé, co si Adin Ross dává neplánovanou několikadenní přestávku od veškerých sociálních sítí, jelikož však byl poslední živé vysílání právě s Andrew Tatem (ke kterému se později připojili také Adam22, N3on nebo Jake Paul), mají fanoušci o Adina strach.

Začátkem tohoto roku si vzal Adin několikadenní pauzu podobnou této, v tu dobu však přiznal, že se potýkal s mírnou závislostí na drogách (míchání sirupu proti kašli). Od této závislosti se prý však úspěšně odpoutal. Fanoušci se toho samozřejmě ihned chytili a použili to jako jeden z důvodů, proč by mohl být mimo tentokrát. 

Štítky: Adin Ross, Kick