Přejít k hlavnímu obsahu

xQc a další streameři na Formuli 1. Kick pozvedává partnerství na novou úroveň

25. 7. 2023 | 16:46 Zajímavost
Poslední červencovou neděli zavítá Formule 1 do Belgie. Pro tým Alfy Romeo bude tato Grand Prix jedinečná. Na jeho upraveném závodním monopostu se totiž objeví čtyři jména hvězdných streamerů. Motivy platformy Kick totiž nahradí sesterskou společnost Stake. Tato nekonvenční spolupráce může k Formuli 1 přilákat další vlnu fanoušků z celého světa.
Nový závodní vůz stáje Alfa Romeo
Nový závodní vůz stáje Alfa Romeo
Zdroj: Sauber Group

Ve světě Formule 1 jsou inovace klíčem k úspěchu. Alfa Romeo a její klíčový partner se tak pro nadcházející Velkou cenu Belgie rozhodli přinést něco netradičního. Na dosud čistě černo-červeném voze se nově objeví logo platformy Kick v sytě zeleném zbarvení, které nikdo nepřehlédne. Mimo to ale na něm budou vyobrazena také jména předních streamerů. To je vůbec poprvé, co se tvůrčí osobnosti ukážou ve Formuli 1.

Na legendární trať Spa-Francorchamps se dostanou xQc, Hikaru, WestCOL a Deepak. Každý z nich má na platformě velmi silnou komunitu fanoušků. Félix „xQc“ Lengyel má nejvíce pravidelných diváků na celém světě, Hikaru je mezinárodně uznávaný šachista, Deepak má velký vliv díky svým cestovatelským přenosům a WestCOL se jako jediný zaměřuje na závodní simulátory. Je tak ideálním partnerem pro Formuli 1.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Zajímavostí celého partnerství je skutečnost, že fanoušci mohou na vysílací platformě Kick aktivně sledovat průběžný vývoj tohoto projektu, což přispívá k interaktivitě a zapojení komunity. Jaký bude výsledek této neobvyklé spolupráce? To uvidíme na samotné Velké ceně Belgie, která slibuje být vzrušující nejen pro závodníky, ale nyní také pro fanoušky nových streamerských partnerů. Ukáže se někdo z nich osobně?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.