Přejít k hlavnímu obsahu

Andrew Tate vydal svůj první komiks. Fanoušci se pozastavili nad cenou

28. 7. 2023 | 10:44 Lifestyle
Andrew Tate vymyslel další způsob, jak si vydělat peníze. Začal prodávat svůj vlastní komiks, který prý vyobrazuje jeho nejzásadnější životní lekce. Dle náhledových obrázků ale budou reálné události okořeněny trochou fantazie. Fanoušci zároveň nemohou uvěřit ceně, za kterou je první díl prodáván.
Andrew Tate a jeho první komiks
Andrew Tate a jeho první komiks
Zdroj: Twitter.com

Andrew Tate je známý i pro své úspěšné či neúspěšné podnikatelské činnosti. Kvůli jedné z nich (obchodování s lidmi) byl dokonce nedávno spolu se svým bratrem několik měsíců ve vazbě, odkud byl nakonec propuštěn. Nyní vyhledává nové způsoby, kterými si vydělat peníze. 

Jeho posledním nápadem na byznys je poněkud netradiční forma sebeprezentace v podobě „Top G“ komiksové série, kterou odhalil 27. července. Komiks se bude zaobírat příběhem o boji, který provádí s Matrixem a korporátní tyranií. Sám Tate to nazývá autobiografií. „Předávám některé ze svých nejzásadnějších životních lekcí,“ tvrdí Tate na sociálních sítích. 

Jelikož se na náhledových stránkách komiksu objevují věci nereálného typu, jako například zastavení kulky myslí nebo vyobrazení Tatea jako terče odstřelovačů, tak není jasné, zdali se bude komiks zaobírat opravdu  reálnými životními lekcemi, nebo fiktivními zážitky.

Cena úvodního komiksu se vyšplhala až na 2 200 korun. Zatím není jisté, jak ohodnocené budou další díly. Takové jmění ale za komiks dá jen opravdu málokdo.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Andrew tate, komiks