Přejít k hlavnímu obsahu

To tu ještě nebylo! Microsoft představil Xbox ovladač s vůní pizzy?

21. 8. 2023 | 17:40 Zajímavost
Společnost Microsoft představila Xbox ovladač. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, tenhle však v sobě má zabudovaný difuzor, díky němuž ucítí uživatelé vůni pizzy. Zajímavost vznikla ve spolupráci s Paramount Pictures u příležitosti animovaného filmu TMNT: Mutant Mayhem.
To tu ještě nebylo! Co říkáte na Xbox ovladač s vůní pizzy?
To tu ještě nebylo! Co říkáte na Xbox ovladač s vůní pizzy?
Zdroj: Microsoft

Ovladače existují v celkem čtyřech variantách a každá z nich reprezentuje jednoho ze želvích ninjů, Leonarda, Rafaela, Michelangela a Donatella. Každý z nich má svůj jedinečný design, který se odráží v barvách a celkovém designu. A jelikož jejich oblíbenou pochoutkou je, přinejmenším v některých zpracováních, právě pizza, promítlo se to také do nových ovladačů. 

Ovladač má vestavěný difuzor vůně ve tvaru plátku pizzy. Je přišroubován na zadní stranu standardního controlleru.

Bohužel se nejedná o zboží, které se dostane na pulty i proto, že počet ovladačů je omezený. Nápad je to zajímavý, chcete ale mít při hraní na Xboxu neustálé nutkání popadnout mobil a zavolat do své oblíbené pizzerie?

O zajímavé kreativní nápady není ostatně ohledně konzole Xbox žádná nouze. Objevila se například detailní verze Xboxu celá z čokolády nebo lednice ve tvaru této konzole, jejíž design je založený na populárním memu. 

Pořídili byste si takový ovladač?

Možnosti výběru
Zdroj: Dexerto
Štítky: Xbox, pizza