Přejít k hlavnímu obsahu

Skandál. Ve Fortnite Galaxy Cupu byl odhalen podvodník, zřejmě nebyl jediný

1. 8. 2023 | 15:18 Fortnite Kauza
Nedávný turnaj pořádaný společností Epic Games, Fortnite Galaxy Cup, ve kterém měli možnost zahrát si hráči ze všech regionů, má za sebou další kauzu. Aby získal nejnovější skin Galaxy zdarma, rozhodl se vítěz z Brazílie k podvodu. A s největší pravděpodobností nebyl jediný.
Galaxy Cup 4
Galaxy Cup 4
Zdroj: Epic Games

Na videu, kvůli kterému byl vítěz brazilského turnaje nařčen z podvodu, je jasně vidět podezřelé chování. O aimbotu se dá jen těžko pochybovat, možná jsou i další nepovolená nastavení.

Výsledkem bylo mnoho snadných eliminací a perfektních střel, které pomohly hráči zajistit si vítězství. Video se začalo rychle šířit po sociálních sítích. Množí ale nebyli překvapení.

Komunita si myslí, že vzhledem k tomu, že jeden hráč zcela jasně podváděl, stojí za to zkontrolovat i ostatní hráče na předních příčkách pohledem na jejich záznamy.

Rostoucí podvádění začíná být velkým problémem už nějakou dobou. Anti-cheat program jako by s přechodem na nový Unreal Engine selhával a vývojáři se nedaří dostat hru zpět pod kontrolu. Špatné znamení pro populární battle royale.

Unsurprisingly, the Galaxy Cup was dominated by cheaters. Here's the winner gameplay from the brazilian server.
by u/3r1ck-612 in FortNiteBR
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.