Přejít k hlavnímu obsahu

Dva těžcí a neoblíbení soupeři v jednom dni. Zlomí dnes SINNERS svoji kletbu?

2. 8. 2023 | 11:30 Counter-Strike 2 Preview
Středeční program bude extrémně zajímavý. V jeden den totiž potkají portugalský tým, se kterým za pět zápasů ani jednou nevyhráli, a soupeře, který jim odepřel účast na PGL Majoru.
Jindřich „ZEDKO“ Chyba na Tipsport CS:GO Bratislava
Jindřich „ZEDKO“ Chyba na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

Některé jizvy se nikdy nezahojí. Jméno Bad News Eagles bude v historii SINNERS navždy spojeno se zavřenou bránou nejdůležitějšího turnaje světa Counter-Striku. Kosovští Orli ale trojnásobné mistry ČR dokázali porazit i na jejich půdě, v semifinále Tipsport CS:GO Praha. Právě i to je poslední vzájemný duel.

Po necelém roce se oba přední celky utkají znovu, tentokrát v online turnaji. Hříšníci si vysloužili pozvánku do nabitého turnaje CCT Online Finals 2, kde si budou chtít opět udělat jméno mezi konkurencí z vyšších sfér. A právě BNE budou jejich prvními soupeři, kterým se na úvod DE pavouka postaví dnes od 11:30.
 

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Ať už zápas proti Orlům dopadne jakkoliv, mnoho času na oddech mít dnes SINNERS nebudou. Jen o pár hodin později je čeká další neoblíbený soupeř, tentokrát z jiného konce Evropy. Portugalští SAW zvládli všech pět posledních vzájemných duelů, ten poslední proběhl před pár dny. Favorit je tak více než jasný.

Česká pětice ale bude chtít tohle prokletí konečně prolomit. Ve hře je postup do play-off prvního turnaje Thunderpick World Championship 2023, na jehož finále se bude hrát o 500 tisíc dolarů. SINNERS v neděli na SAW nestačili opravdu těsně (13:16, 16:19) a cítí šanci uspět. Silného rivala vyzvou v 16 hodin.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.