Přejít k hlavnímu obsahu

Další HYPERBEAST vypadá nejlépe ze všech! Dostane ho známý tvůrce do CS 2?

5. 8. 2023 | 10:02 Counter-Strike 2 Zajímavost
Brock Hofer s příchodem Counter-Strike 2 pracuje nejen na aktualizaci předchozích modelů, ale také na některých nových. AK-47 s vylepšenou grafikou nové hry vypadá opravdu parádně.
AK-47 | HYPERBEAST 2
AK-47 | HYPERBEAST 2
Zdroj: Brock Hofer / Valve

Motiv HYPERBEAST je tak populární, že se pořadatelé posledního CS:GO Majoru a značka sportovních vozů Alpine spojili s jeho tvůrcem, aby vytvořil unikátní polep na Alpine A110 S, který se na pár dní stal novou dominantou Paříže. Designeři přímo v místě konání barevně vyladili také simulátor Alpine F1 Teamu.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Tentokrát se ale Brock Hofer vrátil zpět ke Counter-Striku, jen se zaměřením na nový díl, který oficiálně vyjde již brzy. Nástroje na tvorbu skinů s vylepšeným kabátkem už jsou několik týdnů zpřístupněné a tvůrci jedou naplno, aby se právě jejich skiny dostaly do první krabice v CS 2. Pokud se zadaří, AK-47 | HYPERBEAST 2 se dostane do hry už jako pátý skin této designové linie. Potenciál na to má obrovský.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.