Přejít k hlavnímu obsahu

Další honosná aukce. Obchodník draží skin se čtvrtými nejdražšími samolepkami

5. 8. 2023 | 13:33 Counter-Strike 2 Zajímavost
Jeden z nejznámějších traderů na poli Counter-Striku otevírá další aukci. Tentokrát se na jeho Twitteru draží AK-47, jehož cena je několikanásobně navýšena díky vzácné sérii samolepek z Katowic 2014, které jsou jedny z nejdražších na světě. O jaké jde a jaká je jejich cenovka?
AK-47 | Wasteland Rebel
AK-47 | Wasteland Rebel
Zdroj: Valve / zipeL

Před dvěma týdny se na profilu obchodníka zipeLa objevila aukce o jedinečné AWP, kterým Mathieu „ZywOo“ Herbaut vystřelil Vitality vítězství na domácím Majoru. Skin si za ~220 tisíc korun přivlastnil jeden francouzský fanoušek, veškerá částka poputovala na boj proti rakovině. Dán nyní zahájil další aukci.

Vášnivým sběratelům dává tentokrát možnost vydražit si AK-47 | Wasteland Rebel v kondici Factory New s technologií StatTrak. Tato puška je natřena béžovou a hnědou barvou, hlavní pozornost si přitom poutá skrze různé bílé nápisy či fragmenty. Na svém povrchu též třeba skrývá kód bomby 7355608.

Nebyl by to ale zipeL, kdyby jeho už tak vydařený skin neměl další eso v rukávu. V tomhle případě na něm jsou aplikovány 4x Vox Eminor (Holo) z Katowic 2014. Cena samotné samolepky dnes již neexistujícího týmu se na renomovaných obchodních stránkách pohybuje kolem 50 tisíc dolarů, tedy přes jeden milion korun! Po nálepkách Titan, iBUYPOWER a Reason Gaming ze stejné série je tak čtvrtá nejdražší na světě. A tady jsou hned čtyři kusy.

Je naprosto zřejmé, že se tohle AK-47 nevydraží za svoji klasickou cenovku, která je kolem 1 tisíce dolarů. Už nyní je nejvyšší příhoz sedmadvacetkrát vyšší. Aukce končí až 10. srpna, cena tak ještě poroste. Přihodíte si?

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.