Přejít k hlavnímu obsahu

Bezchybní SINNERS míří do play-off. Dnes je ale čeká Stykův TOP 10 tým světa!

6. 8. 2023 | 10:15 Counter-Strike 2 Preview
SINNERS se letos v létě opravdu nenudí. Po čistém průchodu swiss částí CCT North Europe Series 6 se nyní postarali o hladký průlet CCT Central Europe Series 7. Dotáhnou to tentokrát až k medailovým bojům? Ještě předtím je ale čeká velký šlágr v turnaji CCT Online Finals 2.
oskar vs. STYKO
oskar vs. STYKO
Zdroj: PLAYzone / Apeks

Hříšníci mají rozehraných několik soutěží najednou, ale na jejich výkonnosti se to neprojevuje. Po čtvrtfinále CCT pro severní Evropu se zapojili do stejné série, jen pro střední Evropu. Po výhrách nad RUBIK a 500 si vysloužil možnost si zahrát o postup do play-off bez jediné prohry. A ten proměnili dokonale.

Jejich třetím vyzyvatelem byli 9 Pandas, druhý nejvýše nasazený tým turnaje. Daniil „d1Ledez“ Kustov sice s hříšníky držel krok a postaral se o srovnání série, celkově ale měli zápas pod kontrolou SINNERS a zvítězili 2:1. Po minulém úspěchu v CCT North Europe tak i v CCT Central Europe prošli swissem bez porážky.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Průchod stylem 3-0 je pro české mistry ideální. Mohou se totiž více soustředit na ještě prestižnější turnaje. Ještě než se dozví svého dalšího soupeře, tak je tentokrát čeká třetí zápas CCT Online Finals 2. Po prohře nad Bad News Eagles a nočním triumfu s Anonymo je čeká další z mnoha zvučných účastníků.

V neděli se od 11:30 postaví Apeks, devátému nejlepšímu týmu světa a semifinalistovi posledního Majoru, v jehož řadách najdeme i slovenskou hvězdu Martina „STYKO“ Styka. Jelikož jde o souboj v pavouku poražených, tak jakékoliv další zakopnutí znamená vyřazení. Poradí si SINNERS se silným oponentem?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.