Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite turnaj o 5 000 korun již v neděli! V hlavní roli MGFitman

11. 8. 2023 | 15:00 Fortnite Aréna
Chceš se potkat s Martinem „MGFitman“ Gabkem, zúčastnit se turnaje o 5 000 korun a zažít parádní neděli? Pak potřebuješ udělat jediné! 13. srpna můžeš dorazit Vodafone PLAYzone Areny a zúčastnit se akce právě s populárním streamerem.
Fortnite turnaj ve o 5 000 korun již v neděli! V hlavní roli MGFitman
Fortnite turnaj ve o 5 000 korun již v neděli! V hlavní roli MGFitman
Zdroj: Vodafone PLAYzone Aréna

Celkem se budou v rámci turnaje hrát čtyři zápasy. Dva v režimu zero build a dva v tradičním režimu build. Cesta do turnaje bude však trošku trnitá. Ne však pro ty, kteří pravidelně sledují streamy MGFitmana. 

Turnaje se na místě zúčastní třicet hráčů a kvalifikace proběhne na místě přes Kahoot kvíz. V něm na návštěvník,y čekají nástrahy v podobě otázek z historie Fortnite nebo právě přímo na MGFitmana. Přípravou může být i třeba rozhovor na PLAYzone o jeho cestě za sny.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Hrát se bude na PC. Můžeš si přinést i svůj ovladač, ale nezapomeň na kabel. Problémem není ani vlastní klávesnice nebo myš. Pokud kvalifikací neprojdeš, tak rozhodně nemusíš smutnit. Celý turnaj se bude živě promítat na velké obrazovce ve Vodafone PLAYzone Areně, jsou připravené i ochutnávky sponzora GymBeam a v mezičase můžeš s Martinem pokecat nebo si nechat podepsat kartičku s fotkou.

Posilnit se ve Vodafone PLAYzone Aréně můžeš speciálně navrženým MG. Burgerem přímo na tuto akci. Věk nehraje roli a dorazit může úplně každý. Zábavu si užiješ až do cca 18:00, tak určitě doraž! Komu to tentokrát nevyjde, tak může celý turnaj a dění kolem sledovat na streamu MGFitmana.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.