Přejít k hlavnímu obsahu

Miliarda korun? To je moc, Kick Dr. Disrespecta nepodepíše

25. 8. 2023 | 17:21 Lifestyle
Nejrychleji rostoucí streamovací platforma Kick oficiálně potvrdila, že kontrakt s Herschelem „Dr. Disrespect“ Beahmem nepodepíše. On sám chce za odchod na jednu z top streamovacích platforem 1,1 miliardy korun, to je však pro Kick příliš velká částka. A Dr. Disrespect nehodlá cenu snížit.
Dr. Disrespect nejspíše nebude měnit své působiště
Dr. Disrespect nejspíše nebude měnit své působiště
Zdroj: Twitter.com

Jeden z nejoblíbenějších streamerů světa, Dr. Disrespect, si po zablokování účtu na Twitchi v roce 2020 našel stabilní útočiště na platformě YouTube. Momentálně má však zájem najít si nové zázemí a všemi spekulovaný Kick se zdá být vhodnou alternativou. Po podepsání jedné z největších hvězd, Félixe „xQc“ Lengyela, se rojily spekulace právě o příchod Dr. Disrespecta.

Po odhalení ceny, za kterou xQc přestoupil (2,2 miliardy korun), si Dr. Disrespect svoji cenu nastavil na polovinu této astronomické částky. Ačkoliv generální ředitel platformy Kick nadhodil toto téma s tím, že se jedná o uzavření dohody, nakonec k ní prý nedošlo. „Doktor chtěl 50 milionů dolarů a nechce zlevnit,“ řekl generální ředitel v jednom z rozhovorů.

V odpovědi naznačuje, že částka 1,1 miliardy korun je pevně daná a Dr. Disrespect se s nižším množstvím peněz nespokojí. „Já osobně miluji Doktora a sleduji ho už roky. Podle mě je to jeden z těch nejzábavnějších streamerů, ale 50 milionů dolarů je příliš velká částka,“ dodal ředitel platformy Kick v rozhovoru.

Dr. Disrespect podle fanoušků zná svou cenu a ví, jak drahý je jeho čas a není ochoten polevit. Zájem obrovského streamera mají i ostatní streamovací služby. „Já osobně bych Doktora moc rád získal. Pro naši platformu by to byla neskutečná čest a obrovská pomoc,“ odpověděl v rozhovoru generální ředitel platformy Rumble. 

Zdroj: Dexerto.com