Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE vítají capseNa, Cryptova místo něj přivádí skutečnou hvězdu!

4. 9. 2023 | 14:52 Counter-Strike 2 Přestup
Na konci přestupového období před Tipsport CS:GO Praha II se upekl nečekaný přestup. Lukáš „capseN“ Koláčný dal po krátké době sbohem nové sestavě Cryptovy a pro zbytek sezóny doplní tým ENTERPRISE. Ostravský celek neměl na shánění před uzávěrkou mnoho času, nakonec ale zlákal parádní náhradu. Do základní pětice nahlásil Ladislava „GuardiaN“ Kovácse!
capseN, blogg1s, GuardiaN
capseN, blogg1s, GuardiaN
Zdroj: koláž PLAYzone

Letní přestupové okno bylo v kádru ENTERPRISE opravdu živé. Červnovým příchodem Josefa „MoriiSko“ Maurence a návratem Roberta „manguss“ Kaspera totiž změny neskončily. S týmem už před nějakým časem přestal hrát oficiální zápasy Martin „zur1s“ Sláma a jeho role se měl překvapivě ujmout manguss, zatímco na pozici pátého hráče se ukazoval Filip „Darber“ Böhm. Ani tohle složení ale není to finální.

Nakonec se totiž ENTERPRISE rozhodli zlanařit čistokrevného snipera. Lukáš „capseN“ Koláčný se vrací do akce po delší pauze, jen ne v dresu Cryptovy, kam zamířil nový projekt trenéra Matěje „forji“ Kmiťa, ale právě v ENTERPRISE. Jak zní v oficiálním představení, varianta s capseNem se při testech jevila jako nejlepší. Bronzový medailista z Tipsport MČR CS:GO 2022 se tak opět ukáže na velkých domácích turnajích.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Cryptova tímto nečekaným zásahem musela krátce před uzávěrkou přestupového období před Tipsport CS:GO Praha II nemilou situaci. Nakonec ji ale za krátký čas vyřešila opravdu bravurně. V základní pětici totiž najdeme jednoho hvězdného snipera, přičemž další dvě známá jména jsou připravena mezi náhradníky.

Volaní ostravské organizace vyslyšel Ladislav „GuardiaN“ Kovács, jeden z nejúspěšnějších hráčů česko-slovenské historie. Loni mu to v dresu Sampi.Tipsport nevyšlo, ale letos by se po dlouhých letech mohl skutečně vrátit na největší domácí esportovou akci. Mezi náhradníky jsou uvedeni také Dominik „blogg1s“ Janita a Martin „beryP“ Beránek, tak uvidíme, s jakým sniperem se Cryptova nakonec ukáže na serveru. Skupinová fáze Tipsport CS:GO Praha II, kam obdržela díky bodům pozvánku, proběhne 2. až 4. října.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.