Přejít k hlavnímu obsahu

Známe pozvané týmy na Tipsport CS:GO Praha II. Kdo si zahraje o 430 tisíc korun?

5. 9. 2023 | 12:17 Counter-Strike 2 MČR
Tipsport CS:GO Praha II má za sebou dvě otevřené kvalifikace. Dvě další, a tím pádem poslední pro letošní rok, jsou na programu o následujících sobotách. Jak jsou ale karty rozdány mezi špičkou, tedy kdo si vysloužil pozvánky do uzavřené části, a kdo přímo do skupin?
Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone

Tipsport MČR CS má za sebou další přestupové období, které opět zamíchalo pořadím. Celkové bodové konto navíc není tím nejdůležitějším, protože pozvánky na daný turnaj se určují na základě bodů odevzdaných soupisek. Podle nich se čtyři týmy dostanou přímo do skupin a čtyři do uzavřené kvalifikace.

Lídrem celkového pořadí jsou SINNERS, kteří druhá místa z domácí scény dohánějí díky bodům ze zahraničí. Vítěze obou dosavadních turnajů, Dynamo Eclot, na druhé místo odsunul přestup trenéra do akademie DNE Thunders. Mimo dvou suverénů si pozvánku do skupinové fáze Tipsport CS:GO Praha II vysloužili také Sampi.Tipsport a Cryptova. Ostravská organizace zůstává ve hře díky nové sestavě, která drží čtvrté místo.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Další kvarteto se do akce zapojí už v uzavřené kvalifikaci, stále ovšem jde o horké aspiranty ve hře o postup na finále sezóny. Jedná se o profesionální organizace Entropiq, ENTERPRISE, UNiTY a akademii SINNERS, všichni si přes léto prošli změnami. Důležité bylo také rozhodnutí Entropiqu, kteří budou ve zbytku sezóny využívat už jen jeden MČR slot a přesunuli všechny své hráče pod ten hlavní. Kombinované složení sestavy pro nadcházející zastávku bude představeno brzy, zahraniční hráči tentokrát zůstávají mezi náhradníky.

Dvanáctku vyvolených může doplnit kdokoliv z vás! Otevřené kvalifikace jsou určeny naprosto pro každého, stačí jen dát dohromady pětičlennou partu a zkusit štěstí. Další možnost máte 9. září, ta poslední přijde o týden později. V prvních turnajích uspěly týmy ANDROMEDA a Sampi NEXT, jenž budou chtít v další fázi překvapit zkušenější konkurenty. Sen o účinkování na Tipsport MČR CS je stále živý, tak jej následujte!

Pozvánky na Tipsport CS:GO Praha II
Složení skupinové fáze
 Česká republika SINNERS Česká republika Dynamo Eclot Slovensko Sampi.Tipsport Česká republika Cryptova
 Česko + Slovensko TBD Česko + Slovensko TBD Česko + Slovensko TBD Česko + Slovensko TBD
Složení uzavřené kvalifikace
 Česká republika Entropiq Česká republika ENTERPRISE Slovensko UNiTY Slovensko SINNERS AC
 Česká republika ANDROMEDA Slovensko Sampi NEXT Česko + Slovensko TBD Česko + Slovensko TBD
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.