Přejít k hlavnímu obsahu

Nehoda v živém vysílání! Auto narazilo do streamerky, odneslo to kopancem

11. 9. 2023 | 12:45 Twitch
Twitch streamerka StephanieQuatro je známá pro své IRL streamy, během kterých zaznamenává svoji denní rutinu. Bere diváky na procházky, pokec s přáteli i návštěvy restaurací. Při jedné takové ve španělském městě Malaga natočila něco, co rozhodně do rutiny nepatří. Nacouvalo do ní auto.
Auto nacouvalo do IRL streamerky
Auto nacouvalo do IRL streamerky
Zdroj: Twitter.com

IRL Streamerka, která na Twitchi vystupuje pod přezdívkou StephanieQuatro, je dle popisku jejího streamu přítomna naprosto všude. „Naleznete mě ve městě, v posilovně, na večírku, v Disneylandu ... Zkrátka všude.“

Při večeři ve španělském městě Malaga streamovala Stephanie jako obvykle sama sebe a své okolí. Jako každý den ukazovala veškeré aspekty svého života. Zničehonic do ní však pomalým couváním nabouralo auto.

Během couvání byla Stephanie v pozoru. Myslela si, že s řidičem nebude něco v pořádku. Při nabourání zareagovala rychle. Po incidentu se zvedla ze židle a praštila do auta spolu s mužem, který do auta rázně kopl a trochu mu „pocuchal“ kufr. Řidič si zřejmě uvědomil svoji chybu a jel dopředu.

Na streamech nejsou podobné incidenty ojedinělé. Již dříve jsme informovali o koupajícím se kolemjdoucím nebo nepovedené střelbě z kuše. Streamerka tentokrát odešla bez zranění.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Twitch, fail, auto